Promotivni artikli za ljeto

Artikliza ljeto koji će dodati uzbuđenja Vašem danu na plaži!

Zalažemo se da svojim klijentima ponudimo najbolje cijene i bogat izbor artikala za ljeto. Tražimo načine kako Vam donijeti više zabave u vodi i na plaži. Lopte na napuhavanje za plažu dostupne u Hrvatskoj i spremne za tisak.

Naš asortiman uključuju lopte na napuhavanje u različitim bojama. Šest panela u dvije boje panela crveno-bijele i plavo-bijele, te lopte u svježim bojama plava, crvena, žuta, bijela, narančasta svijetlo plava. Lopte mogu biti tiskane i isporučene u roku 7 dana od narudžbe i jedan su od najprodavanijih promotivnih proizvoda za plažu. Naše lopte na napuhavanje se mogu tiskati tampon tiskom u jednoj boji, 100x40mm ili full color transfer tiskom 120x60mm. Lopte na napuhavanje su veliki hit ovoga ljeta.

Luftić za plažu na napuhavanje pet zračnih komora i odvojenim jastukom. Veličina tiska 200x100mm. Za ovo ljeto pripremili smo luftiće u plavoj, bijeloj i narančastoj boji. Okrugli luftić na napuhavanje sa elastičnim ručkama. Veličina tiska 200x150mm. Okrugle luftiće na napuhavanje imamo u veselim bojama, tamno plava, tamno crvena, narančasta, žuta, ružičasta.

U ponudi imamo i nezaobilazne torbe za plažu!

O nama

Čije su platnene vrećice?

Platnene vrećice

Buba-mara.net

Poslovni i promotivni pokloni

info@buba-mara.net

+385 (0)91 5488 953

Remetinečka cesta 112c

10 000 Zagreb

← Web shop

Webshop će vam omogućiti da u svakom trenutku možete naručiti proizvode.

© Sva prava pridržana buba-mara.net || Izrada Lagos