Uvjeti poslovanja

NARUDŽBE:

Narudžbe se primaju e-mailom ili telefonskim pozivom. Ponude se šalju na e-mail. Nakon zaprimljene ponude, bitno je da potvrdite svoju narudžbu e-mailom.

ISPORUKA:

Nakon zaprimljene uplate, vrši se isporuka narudžbe. Ovisno o artiklima, bit ćete obaviješteni kad će roba biti poslana.

Isporuka se vrši dostavnom službom, osim ako nije drugačije dogovoreno s kupcem.

GRAFIČKA PRIPREMA:

Ako se radi tisak na materijale, kupac dostavlja grafičku pripremu u krivuljama prilagođenu promotivnom artiklu.

Besplatna grafička priprema obuhvaća:

 • - izmjenu sadržaja i korekcije unešenog teksta na originalnoj pripremi
 • - svaka sljedeća izmjena ili novi prijedlog, naplaćuje se dodatno po navedenoj cijeni grafičke pripreme, ako drugačije nije posebno regulirano dogovorom između buba-mara.net i klijenta.
 • U besplatnu grafičku pripremu NE ulazi:

 • - precrtavanje logo-a ako nemate odgovarajući za tisak (obavijestit ćemo vas ako logo ili drugi materijali nisu poslani u formatu za tisak)
 • Cijena grafičke pripreme iznosi 200,00kn + pdv.

  Najmanja obračunska jedinica grafičke pripreme je 1 sat (100 kn + pdv).

  PRIPREMA ZA TISAK:

  Reklamacije na otisnuti materijal ne prihvaćamo ako je vizual za tisak poslao i autorizirao kupac.

  Odstupanja u boji su moguća 5-10%, budući da sustav boja koji se koristi u tisku nije istovjetan sustavu boja koje vidite na ekranu ili na otisku uredskog printera. Tisak se radi prema definiranim bojama u grafičkoj pripremi, te dizajner vodi računa da grafičku pripremu i boje prilagodi materijalu na koji se vrši tisak.

  Prvi otisak možemo slikati i poslati e-mailom kupcu na odobrenje.

  Za svaki tiskani materijal je moguć probni otisak prije tiska cijele naklade te se prvi puta ne naplaćuje ako ulazi u nakladu (što se odnosi isključivo na narudžbe u iznosu većem od 200,00kn).

  Dodatni probni otisci se naplaćuju, ovisno o vrsti tiskanog materijala.

  TISAK:

  Odstupanja u boji od probnog otiska do ostatka naklade, ako se radi o nakladi koja ide u offsetni tisak, su moguća i to 3-5%, s obzirom da se probni uzorak radi na digitalnom stroju.

  Reklamacije uvažavamo u roku od 10 dana od preuzimanja materijala isključivo uz povrat cijele naklade.

  Upozorit ćemo kupca ako grafička priprema nije dobro napravljena za tisak. Također, naglasit ćemo ako smatramo ili uočimo da grafička priprema koju ste poslali neće u tisku izgledati kako biste htjeli, ali kupac snosi odgovornost da prihvati loše otisnuti materijal ako na naše upozorenje nije odreagirao i materijal je, kao takav, unatoč upozorenju, pismeno odobrio za tisak.

  Prihvaćamo odgovornost ako na mogućnost lošeg otiska niste bili upozoreni te ako on nije, kao što je ranije navedeno, istovjetan (grafički i tekstualno) odobrenom vizualu.

  Odobrenje materijala za tisak, odnosno grafičke pripreme, prihvaća se pisanim putem e-mailom. Slanjem potvrdnog e-maila da materijali mogu u tisak, kupac prihvaća odgovornost za svaku pogrešku koju prije odobrenja pismeno u e-mailu nije naznačio da treba ispraviti.

  Ovaj obrazac služi za Vašu zaštitu, kako biste bili upoznati s mogućim pogreškama i propustima koji se događaju prilikom odobrenja materijala za tisak, a da ih niste prije toga detaljno provjerili.

  PLAĆANJE:

  Plaćanje se vrši avansno prema ponudi.

  O nama

  Čije su platnene vrećice?

  Platnene vrećice

  Buba-mara.net

  Poslovni i promotivni pokloni

  info@buba-mara.net

  +385 (0)91 5488 953

  Remetinečka cesta 112c

  10 000 Zagreb

  ← Web shop

  Webshop će vam omogućiti da u svakom trenutku možete naručiti proizvode.

  © Sva prava pridržana buba-mara.net || Izrada Lagos